1

10595

Victoria Azarenka

Valko-Venäjä

Taitopelit ja armosta urheilijat ovat kiinnostuneita naisten tennistä huomiota miljoonia faneja. Parhaat tennishahmojen parhaat tulokset on listattu Naisten Tennis -yhdistyksen( WTA) luokituksessa. Prosessissa ranking urheilijat käyttävät tuloksia seuraavista turnauksista: Grand Slam lopullinen turnauksen mestareita, johtava kansainvälisiin turnauksiin ja WTA turnauksia. Jokaisella kilpailulla on oma paino laskettaessa. Tämän seurauksena : n tennispelaajien WTA -luokitus on muodostunut kaksinpeliin ja nelinpeleihin.

Nykyään faneille tennis, julkaisemme Top 30, johon sisältyi urheilijoita puski:

lopullinen luokitus tennis( WTA) 2012.

mukavaa, että 30 parhaan tennispelaajat WTA rankingissa oli neljä Venäjän urheilijat. Paras tulos oli Maria Sharapova, joka kesäkuussa 2012 oli ensimmäinen, mutta lopussa jokaisen turnauksen oli toiseksi meste. Krome Lisäksi ensimmäisen sadan olivat Anastasia Pavlyuchenkova( 36. sija), Jelena Vesnina( 69 th paikka), SvetlanaKuznetsov( 72.), Nina Bratchikova( 85th), Alexander Panova( 91 th) ja Vera Zvonareva( 91 th).Niistä Ukrainan urheilijoiden paras tulos lesja tsurenko, joka laski vuonna ranking tennispelaajat WTA 102. linjaa. Valko-Venäjä voi oikeutetusti olla ylpeä ensimmäisen maailmansodan Victoria Azarenkan saavutuksista. Tänä vuonna Victoria voitti Lontoon olympialaisissa sekä Chevalierin arvonimen Isänmaan III -asteella.