Kazanin 2013 Universiadit-luokitus

click fraud protection

klo Universiadit Kazanissa päättyi 17 heinäkuu urheilijat on pelattu yli 350 erilaista mitalia 27 tieteenaloilla.

Vuonna 2013 ennennäkemättömän määrän kirjaa Universiadit perustettiin Kazan - 67, kun taas viime vuoden kisoissa Kiinan Shenzhenissä urheilijoiden "päivitetään" 14 kirjaa. Pelit kokosi yhteen nuoria urheilijoita 162 maasta. Tarjoamme Ranking National University Games Kazanissa vuonna 2013 .

10. Australiassa

Australian urheilijat6 vietiin Universiadit korkein ihmisarvoa palkintoja sekä 4 hopeaa ja 6 pronssia. Getting kärkikymmenikköön - menestys joukkueen, joka aiemmin peleissä on ollut 15. riville joukkuekilpailussa.

9. Italia

italialaiset voitti Kazanissa 6 kultamitalia, 17 hopeaa ja 21 pronssia. Italian joukkue on perinteisesti mukana kymmenen vuoden Universiadit. Etelä-Afrikka

8. Kahdeksas sija joukkuekilpailussa - suuri menestys Etelä-Afrikkalainen maajoukkueen. Menneinä Pelit otti 24. paikka Kiinassa, Etelä-Afrikassa. Tänä vuonna Etelä-Afrikassa oli 7 kultamitalia, 3 hopeaa ja 4 pronssia.

7. Yhdysvaltain

amerikkalaiset - "vakituisesti" kymmenen. Vuonna 2013 Yhdysvaltain joukkue voitti 11 kultaa, 14 hopeaa ja 15 pronssia.

6. Ukraina

Ukrainan urheilijat voitti 12 palkintoa korkein arvo, 29 hopeamitalia ja 36 - pronssi.

5. Valko

Viimeisessä Games Shenzhen valkovenäläiset otti 19. paikka. Tänä vuonna joukkue voitti 13 kultaa ja hopeaa ja 14 pronssia.

4. Korea

Viimeksi olympialaisissa Korean joukkue kärkikolmikkoon, mutta tänä vuonna se oli ohitettu, sillä perinteisesti vahva Japani. Korean urheilijat voitti 17 kultaa Kazanissa sekä 12 hopeaa ja pronssia.

3. Japani

troikan ryhmänjohtaja Universiadit sijoitusta sulkeutuu Japanissa. Urheilijat nousevan auringon voittanut mitalia 84, 24 korkeimmalle, 28 hopeaa ja 32 pronssia.

2. Kiina

toiseksi sijoitusta joukkueita mukaan useita palkintoja nykyisessä Kiinan joukkue voitti olympialaisten, mikä johti edellisen Universiadit Shenzhen. Vuonna 2013 kiinalaiset ovat voittaneet 77 mitalia( 26 korkeimmalle, 29 hopeaa ja 22 pronssia).

1. Venäjä

Venäjän joukkue - kiistaton johtaja Summer Universiadit. Meidän urheilijat voitti 41%: n palkinnot korkeimman arvokkuutta arvotaan tapahtuman aikana. Kokonaismäärä mitalia saamien Venäjän urheilijat - 292 heistä - 155 erittäin arvostettu, 75 hopeaa ja 62 pronssia.